Knyginėjimai. Trumpai | Džimba | Alma littera

2024-04-23
Knyginėjimai. Trumpai | Džimba | Alma littera

Daugeliui puikiai žinoma daina „Aš širdyje labai myliu savo mamą“ atgimė nauju formatu! Vienas iš muzikinės studijos „Džimba“ įkūrėjų, Andrius Borisevičius, laidoje „Knyginėjimai. Trumpai“ pristato naują „Džimbos“ muzikinę knygą „Aš širdyje labai myliu savo mama ir tėtį. Džimbos dainelės vaikams“. Jis juokauja, jog mamas mes visi ir taip labai mylime, tad šią knygą nuspręsta sukurti šiek tiek kitokią ir įterpti tėčius. Taip, anot jo, natūraliai gimė knygos pavadinimas. Kviečiame žiūrėti!

 

Naujoji muzikinės studijos „Džimba“ knyga skirta visai šeimai. Joje vaikai bei jų tėveliai ras dainų ir apie mamą, ir apie tėtį. Tarp jų – visiems gerai žinomą Marijono Mikutavičiaus ir „Džimbos“ atliekamą dainą „Aš širdyje labai myliu savo mamą“.

Be to, joje gausu ir kitų šiltų, apsikabinti kviečiančių bei nuotykius primenančių dainelių, kurios lavina ritmo pajūrį bei plečia žodyną.

Muzikinę knygą puošia Aliagos Mirguseinovo iliustracijos – jis didelį dėmesį skiria detalėms ir emocijoms, kurios praturtina muzikinius kūrinius.

 

Daugiau apie „Džimbos“ daineles, muzikines knygas, idėjas ir istoriją – „Delfi“ laidoje.

Susijusios knygos